Anykščių Antano Baranausko pagrindinė mokykla

KALĖDOS, KVEPIANČIOS CINAMONU

  • Paskelbė : Nerija Širvelienė
  • Paskelbta: 2023-12-19
  • Kategorija: Renginiai

Gruodžio 14 dieną Antano Baranausko pagrindinėje mokykloje svečiavosi Drakoniuko teatro aktoriai, kurie pirmų klasių moksleivius ir jų mokytojas Gražiną Verbickienę, Raimondą Baurienę ir Daivą Vilutienę pakvietė į nuotaikingą Kalėdinį renginį ,,Kalėdos, kvepiančios cinamonu“.

Aktoriai papasakojo istoriją apie ką tik iškeptą, gražų, kvepiantį cinamonu ir labai savimi besidžiaugiantį Kalėdinį Meduolį. Jis keliavo į Meduolių miestą dalyvauti šauniausio meduolio konkurse. Pakeliui jis sutiko Kaitrą, kuri norėdama susigrąžinti vasarą, pavogė stebuklingą Kalėdų senelio lazdą. Daug nuotykių patyrė herojai, tačiau viskas baigėsi laimingai. Visi kartu supratome, kad geri poelgiai sušildo labiau nei kaitri saulė, o Kalėdos kvepia ne tik cinamonu, bet ir gerumu.

 Kokia Kalėdų šventė be Kalėdų senelio? Visus metus vaikų lauktas ir pagaliau prieš pat šventes iš šaltosios Laplandijos atvykęs Kalėdų senelis nudžiugino ne tik savo pasirodymu, bet ir gausybe žaidimų ir dainų. Jis šventėje dainavo nuotaikingas dainas, žaidė žaidimus. Palinkėjo visiems gražiai sutikti šventes bei sulaukti gerų ateinančių metų. Visus apdovanojo dovanomis ir išskubėjo pas kitus vaikus.

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos