Anykščių Antano Baranausko pagrindinė mokykla

Viktorina „Kas paslėpta sveikatos skrynioje? “

  • Paskelbė : Nerija Širvelienė
  • Paskelbta: 2022-12-13
  • Kategorija: Renginiai

      Gruodžio 13 dieną A. Baranausko pagrindinės mokyklos aktų salėje vyko mokytojų Gerdos Vaičiūnienės ir Daivos Guobužienės įgyvendinamo projekto ,, Aš noriu, galiu ir turiu būti sveikas“ viktorina ,,Kas paslėpta  sveikatos skrynioje“. Šis projektas finansuotas Anykščių rajono savivaldybės lėšomis.

    Renginį pradėjo 2a klasės mokiniai šokiu, apie daržoves dainavo 2b klasės mokinukai. Viktorinos dalyvius pasveikino mokyklos direktorė Dalia Kugienė ir direktorės pavaduotoja Irena Klimašauskienė.  Džiugu, kad viktorinoje dalyvavo  11 komandų. Į svečius atvyko net trys komandos iš Anykščių Antano Vienuolio progimnazijos. Dalyviai keliavo ir apsilankė 9 stotelėse, kur turėjo atlikti užduotis. Sėmė sveikatos žinias rieškutėmis, saujomis, o kai kas ir glėbiais. Stotelių šeimininkai, 6a ir 6b klasės mokiniai, su jiems talkinančiais antrokais, įvertindami žinias , klijavo lipdukus į kelialapius. Komandos aplankė šias stoteles: ,,Pirmoji pagalba“, ,,Sveiko maisto piramidė“, „Mano kūnas“,  „Mano diena“,  „Atspėk“,  „Vaisiai ir daržovės“, ,,Dantukai“ , „Mįslių stotelė“,  „Kūrybinė užduotis“.

   Viktorinos dalyviai buvo apdovanoti padėkomis ir dovanėlėmis.

Tikimės, kad pradinukai grįžo namo pasisėmę sveikatos, geros nuotaikos iš SVEIKATOS skrynios.

  Dėkojame visuomenės sveikatos specialistei Aurelijai Ramelienei, šokių mokytojai Godai Zaleckei, muzikos mokytojai Ingridai Spundzevičienei, kompiuterių priežiūros specialistui Dariui Vildžiūnui už pagalbą organizuojant renginį.

   Dėkojame maitinimo įmonei ,,Bruneros“ už vaisius .

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos