Anykščių Antano Baranausko pagrindinė mokykla

Dalyvavome bėgime

  • Paskelbė : Nerija Širvelienė
  • Paskelbta: 2022-05-03
  • Kategorija: Renginiai

Balandžio 30 dieną Anykščiuose vyko 59  bėgimas Anykščiai–Puntuko akmuo–Anykščiai, kuriame dalyvavo gausus Antano Baranausko pagrindinės mokyklos  pradinukų ir 5–10 klasių mokiniai. Pradinukai išbandė jėgas lenktyniaudami 300 metrų distancijoje, 5–6 klasių mokiniai bėgo 3 kilometrus. Merginų grupėje  3 km distancijos antros vietos laimėtoja 7a klasės mokinė Luknė Trofimovaitė, o berniukų grupėje nugalėtoju tapo 7a klasės mokinys Lukian Barhan. Labai nedaug iki prizinės vietos trūko 5b klasės mokinei Tajai Gražytei, ji atsiliko 10 sekundžių ir  liko 4 vietoje.

Vyresnieji mokiniai išbandė šešių kilometrų distanciją.  8b klasės mokinys M. Judickas tapo antros vietos laimėtoju.

Visi dalyviai buvo apdovanoti medaliais, o prizininkai ir nugalėtojai asmeninėmis dovanomis. Džiaugiamės  gausiu mokyklos mokinių dalyvavimu. Mokykla buvo pripažinta gausiausiai dalyvavusiu kolektyvu. Ačiū visiems už dalyvavimą. Šaunuoliai!

„Viskas buvo  puiku, smagus renginys. Aišku, buvo sunku bėgti prieš vėją. Bet bėgti reikia tada, kai nori, ir yra malonumas tai daryti dėl savęs“ – dėstė savo mintis po bėgimo Goda Petraitytė ir Vaineta Svilainytė.

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos