Anykščių Antano Baranausko pagrindinė mokykla

Europos egzaminas

  • Paskelbė : Nerija Širvelienė
  • Paskelbta: 2023-05-03
  • Kategorija: Kvietimai

Gegužės 9 dieną nuo 08:00 iki 20:00 val. portale https://europosegzaminas.lrt.lt/ mokiniai galės savarankiškai užsiregistruoti ir spręsti egzaminą. Jiems reikės nurodyti savo elektroninio pašto adresą, vardą, pavardę ir pasirinkti atstovaujamą mokyklą.

 Kiekvienas mokinys gaus dešimties klausimų rinkinį, kurį sudarys atsitiktine tvarka parinkti klausimai iš visų „Europos egzamino“ temų. „Europos egzamine“ kviečiame dalyvauti 5-8 klasių ir 9-10 klasių mokinius ir visus visus, norinčius sužinoti ką nors naujo apie Europos Sąjungą ar pasitikrinti savo žinias.

 5-8 klasių mokiniai spręs lengvesnius egzamino klausimus nei 9-10 klasių mokiniai.

 Dėl duomenų apsaugos neturėsime galimybės pasidalinti mokinių rezultatais, todėl galite pakviesti mokinius pasidalinti savo rezultatu su jumis savanoriškai (pavyzdžiui, padarant surinktų taškų nuotrauką). Kiekvienas mokinys elektroniniu paštu gaus informaciją, kaip jam sekėsi dalyvauti egzamine (surinkti taškai ir sprendimo laikas).

TRENIRUOTĖ. Galite priminti mokiniams, kad bet kuriuo metu jie gali susipažinti su „Europos egzamino“ užduotimis dalyvaudami egzamino treniruotėje portale https://europosegzaminas.lrt.lt/egzaminas/isbandyk

    PROTOTO. Gegužės 4 d. kviečiame mokinius ir visus norinčius apšilti prieš „Europos egzaminą“, dalyvaujant specialiame Europos dienai ir Europos egzaminui skirtame PROTOTO žaidime ir laimėti puikių prizų.

 

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos