Anykščių Antano Baranausko pagrindinė mokykla

Viktorina „Esu europietis“

  • Paskelbė : Nerija Širvelienė
  • Paskelbta: 2022-05-11
  • Kategorija: Renginiai

2022 m. gegužės 9 d. Anykščių r. Troškūnų Kazio Inčiūros gimnazijoje vyko aštuntų klasių  viktorina, skirta paminėti Europos dieną  „Esu europietis“. Paminėdami Europos dieną, mokiniai  pagilino žinias apie ES, lavino įgūdžius bendravimo  ir bendradarbiavimo atliekant užduotis komandose įvairiose srityse. Renginį organizavo geografijos mokytoja Regina Talačkienė ir jos mokiniai. Dėkojame organizatoriams už renginį ir dalyviams už puikią nuotaiką.

Rajoninėje viktorinoje dalyvavo šešios aštuntokų komandos. Renginyje dalyvavo  Antano Baranausko pagrindinės mokyklos komanda 8a klasės mokiniai Bartulytė Vesta, Čerškus Martynas, Diakova Alina, Vaicekavičiūtė Evelina, Kozyr Sofiia, Levčenka Aivaras, Liulytė Justina, Sriubas Eitvydas. Mokinių mintys po renginio.

Labai patiko viktorina  nuo prisistatymo kūrimo iki užduočių atlikimo. Buvo įdomu, nes užduotys įvairios, ne tik geografijos. Eitvydas S.

Man patiko, kad buvo komandoje skirtingų mokyklų mokiniai, susipažinome ir smagu buvo kartu atlikti užduotis. Aivaras L.

Buvo linksma ir įdomu susipažinti su nauja komanda, šiek tiek jaudinausi, buvo nedrąsu, tačiau tai greit praėjo, nes vieni kitus labai palaikė, padrąsino. Pasitikrinome  žinias ir išmokome naujų dalykų. Justina L.

Labiausiai patiko Kahoot žaidimas, nes mūsų komandai geriausiai sekėsi. Galėjo viktorina būti ilgesnė. Martynas Č.

Man patiko draugiškas  komandinis darbas. Geras būdas pasitikrinti savo žinias. Evelina V.

Viktorina apie Europą  man patiko, nes įgijau naujų žinių, pasitikrinau žinias, kurias jau turėjau. Smagu buvo susipažinti ir dirbti komandoje iš skirtingų mokyklų. Vesta B.

 

                                                                                         

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos